Even voorstellen

Ik ben Bettie Boot, gediplomeerd gezinsbegeleider IAG en eigenaresse van Your Smile.  Ruim 25 jaar ben ik werkzaam binnen de hulpverlening. Hier geniet ik nog dagelijks van.
Ik heb de nodige ervaring in het ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, psychiatrische problematiek maar ook verslaafde en kwetsbare mensen.

Mijn naam is Janneke Comello en ben sinds 2019 werkzaam bij Your Smile.
Als begeleider maak ik gebruik van mijn positieve instelling en mijn
creativiteit. Ik vind het belangrijk de cliënt in zijn waarde te laten en
te begeleiden zonder alles uit zijn/haar handen te nemen.
Ik heb ervaring in het werken met verschillende leeftijdsgroepen: 25 jaar
werkzaam geweest binnen de ouderenzorg en opgeleid voor het werken met kinderen (PABO / kindercoaching).
Fotografie kan een onderdeel zijn van de begeleiding.

Ik ben John Hummel en sinds 2023 werkzaam bij Yoursmile en ben afgestudeerd in Maatschappelijke zorg/dienstverlening, specifieke doelgroep / gehandicaptenzorg.
Ik ben 7 jaar werkzaam binnen de dienstverlening en heb ervaring in het werken met verschillende doel-, en leeftijdsgroepen: o.a. ggz, ouderenzorg,
kwetsbare mensen, gezinnen, autisme, verslaving, jeugd etc.
In het verleden heb ik gewerkt als bedrijfsleider in de detailhandel. Door deze werkervaring kan hulp bij financiën/boekhouding een onderdeel zijn van mijn begeleiding. Ik ben een rustig en laagdrempelig persoon en werk oplossingsgericht.

Mijn naam is Jenny Kroes en ik ben werkzaam bij Yoursmile sinds 2023.
Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de gehandicaptenzorg en heb in die tijd verschillende functies vervuld. Ook ben ik werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. De opleidingen die ik heb afgerond zijn: PABO en SPW. Mijn werkwijze is probleemoplossend en het zien te voorkomen van problemen. Ik werk ondersteunend en zoek de samenwerking met mijn cliënten.

https://www.facebook.com/yoursmile.jansenboot.7